Manchester City esimeseks eelistuseks oli tipuründesse soetada Harry Kane, kuid sel nädalal teatas inglane, et ta jääb ikkagi Tottenhami. Tottenham tahtis Kane’i eest saada 150 miljonit eurot, kuid ManCity oli koos boonustega valmis maksma kuni 110 miljonit eurot.

Kane’i ülemineku ebaõnnestumise järel pakkus Ronaldo agent Jorge Mendes oma klienti kohe ManCityle ning tundub, et tehingust ongi asja saamas.

Ronaldo tegi Itaalia meedia teatel riietusruumis oma kapi juba tühjaks ning käis täna hommikul võistkonna treeningkompleksis ka tiimikaaslastega hüvasti jätmas.

Ründeäss saabus kohaliku aja järgi täna hommikul kell 9.20 Juventuse treeningkompleksi ning lahkus sealt juba 40 minutit hiljem. Ronaldo kiirvisiit oli eriti kõnekas, kuna kell 10.45 algas meeskonna treening, millest portugallane enam osa ei võtnud.

Itaalia meedia teatel oli Ronaldo hüvastijätt tiimikaaslastega niivõrd lühike, kuna tal ei ole aastate jooksul võistkonnas väga palju sõpru tekkinud. Tema ainus suurem sõber pidi olema võistkonna kolmas väravavaht Carlo Pinsoglio.

Ronaldo on Juventuses pallinud kolm hooaega ning ta toodi tiimi eesmärgiga võita meistrite liiga. Seda pole aga juhtunud ning eelmisel hooajal jäädi ka Itaalia liigas kõigest neljandaks. Eelmise hooaja ebaõnnestunud lõpp olevat ka põhjus, miks Ronaldo tahab klubist lahkuda.

Juventuse klubi valdustest lahkunud Ronaldo ootab kõnet Mendeselt, kes peab ManCityga lepingu tingimuste osas läbirääkimisi. Esialgu on kokkulepe ainult suuline. Väidetavalt on lepingu isiklike tingimuste osas kokkulepe olemas, kuid ManCity pole valmis maksma Juventuse poolt küsitavat üleminekusummat, mis pidi olema suurusjärgus 30 miljonit eurot.

Juventus näeb Ronaldo asendajana Itaalia ründajat Moise Kean’i, kes praegu kuulub Evertoni ridadesse. Hooaegadel 2016/17 ja 2018/19 esindas 21-aastane Kean just Juventust ning nende aastate jooksul sai ta võistkonna eest kirja 21 mängu ja 8 väravat.