Esimesena võeti loosikausist välja hetkel mitme kõmulise saaga keskmes oleva Manchester City sedel - ühelt poolt jahib City Torino Juventuse superstaari Cristiano Ronaldot, teisalt teatas City täna oma vasakkaitsja Benjamin Mendy meeskonnast eemaldamisest vägistamissüüdistuste tõttu.

Viimaseid aastaid Pep Guardiola käe all mängiv City sai teisest loosipotist alagrupikaaslaseks Pariisi Saint-Germaini, kes tõi endale suvise üleminekuakna jooksul FC Barcelonast Argentina pallivõluri Lionel Messi. Sotsiaalmeedias on see vastasseis klubide omanike tõttu (City Mansour bin Zayed al-Nahyan, PSG-l Qatar Sports Investments - toim) tituleeritud juba "Oil Clasicoks", mis eesti keelde tõlgituna võiks kõlada kui "naftaderbi".

Kuna City on aktiivselt läbirääkimistes Ronaldoga, on fännides tärganud lootus näha Messi ja Ronaldo järjekordset vastasseisu täiesti uutes särkides. Meeste viimane omavaheline kohtumine, mis oli järjekorras 36., leidis aset 2020. aasta 8. detsembril, kui Juventus Meistrite liigas Barcelona 3:0 alistas. Kõige rohkem on nad muidugi kohtunud Hispaanias, kui Ronaldo mängis veel Madridi Realis.

City ja PSG kohtusid viimati eelmise Meistrite liiga hooaja poolfinaalis, mille City üldskooriga 4:1 võitis.

Kõik alagrupid:

A: Manchester City, Pariisi Saint-Germain, Leipzig, Club Brugge

B: Madridi Atletico, Liverpool, Porto, AC Milan

C: Lissaboni Sporting, Dortmundi Borussia, Amsterdami Ajax, Besiktas

D: Milano Inter, Madridi Real, Donetski Šahtar, Tiraspoli Sheriff

E: Müncheni Bayern, Barcelona, Benfica, Kiievi Dinamo

F: Villareal, Manchester United, Atalanta, Berni Young Boys

G: Lille, Sevilla, Salzburg, Wolfsburg

H: Londoni Chelsea, Torino Juventus, Peterburi Zenit, Malmö