Kas tänase võidu järel võib olla täiesti rahul?

Raske on olla täiesti rahul. Olime täna natuke hädas pallingu vastuvõtul. See polnud nii hea, kui ma ootan, aga üldiselt oli see okei. Sihtmärgiks oli Märt (Tammearu), üritasime vastuvõttu organiseerida nii, et saaks teda aidata. See oli tiimilt hea lahendus.

Keskmistel (Ardo Kreek ja Andri Aganits) oli hea päev, nad olid rünnakul efektiivsed ja head ka blokis. Olku (Oliver Venno) oli väga hea. Rünnakul polnud probleeme, üksnes kombinatsiooni „pipe” lõpetamisega mõnel puhul. Serv mulle meeldis (4 ässa ja 11 viga), ässasid polnud nii palju, kuid vastasel oli palju raskeid ja poolraskeid olukordi. Nendes olukordades mängisime blokis hästi.

Robert Täht täna ei mänginud? Mis temal täpselt viga on?

Ta ei mängi Hispaania vastu ka homme ega ülehomme. Ta lähendajalihas andis tunda. Leppisime arstiga kokku, et ta läheb esmaspäeval uuringutele, enne seda ei taha me mingit riski võtta. Peame temata läbi ajama kuni esmaspäevani.

Kas ta trenni saab vahepeal teha või jätab vahele?

Hüpata mitte eriti, kuid muid liigutusi saab teha küll. See vigastus on vahel ohtlik, ei tohi teha hulle liigutusi. Kui esmaspäeval saame rohelise tule, siis hakkab harjutama koos teistega.

Kolmapäevasele EM-i avamängule mõeldes oled Tähe suhtes seega optimistlik?

Kas optimistlik, aga see on mu soov – olen lootusrikas.

Kas üldiselt tundub, et koondis on EM-iks hästi valmis?

Näen, et vorm läheb meestel paremaks. Mõned kutid on muutumas üha plahvatuslikumaks. Olku oli täna heal soonel, tegi häid liigutusi. Praegusel hetkel olen rahul. Peame need vastuvõtu murekohad ära parandama. Üldiselt oli täna hea samm, olen rahul.