Orgias osalenud naised olid vanuses 20-30. Vägistamiskahtlus kerkis üles seoses tehnilise tõendusmaterjaliga, mille politsei oli leidnud süüdistatava telefonist.

Süüdistatava kaitsja John Christian Eldeni sõnul pole tema klient üheski kriminaalses tegevuses osalenud. "Mu klient teeb politseiga koostööd ning loodab, et lahendus saabub niipea kui võimalik. See on väga stressirohke, kui sind selliste süüdistustega seostatakse," kommenteeris Elden ajalehele VG.

Norra rahvusringhäälingu NRK teatel on juhtumiga seoses üle kuulatud mitmeid tunnistajaid. Kahtlusalune ise on väidetavalt ülekuulamisel käinud kahel korral. Küsitletud on ka naist ehk väidetavat ohvrit.

"Mu klient on äärmisel šokeeritud tol ööl juhtunust," ütles üks naist esindavatest advokaatidest Beate Hamre.

VG ja NRK teatel uurib politsei ka peol toimunud väidetavat peksmisjuhtumit. Ka sellesse loosse olevat segatud mees ja naine.

Brann vallandas ühe mängija eelmisel nädalal ning teine mängija lahkus tiimist omal soovil. Üheksa ülejäänud mängijat avaldasid teisipäeval kirjaliku vabanduse, kus nad eitasid seksuaalvahekordade toimumist ja narkootikumide tarvitamist.

Brann hoiab Norra jalgpalli kõrgliigas viimast kohta.