"Enne starti peab ujuja minema call room'i, mis on siis koht, kus seatakse võistlejad paika enne, kui nad basseini äärde tulevad. See on mõeldud selleks, et võistlus jookseks võimalikult sujuvalt ning organiseerijatel oleks parem ülevaade starti tulijatest," kirjutas ta.

"Tavapäraselt on ka reegel, et ujuja peab olema 15 minutit enne oma STARDI algust call room'is olemas. Siin paraolümpial kehtis reegel, et ujuja peab olema 15 minutit enne oma ALA algust call room'is. Minu ala algas 10.53 ning minu start oli 10.57."

"Kokku oli meil kaks vahetust ning mina olin siis teises vahetuses. Kuna mina arvestasin, et ma pean olema enda STARDI alguseks, mitte enda ALA alguseks kohal, siis jäin ma kaks minutit hiljaks ning seetõttu jäi mul Tokyo paraolümpial võistlemata. Tihtipeale pigistatakse silm kinni ning lastakse ujuja ikkagi call room'i, aga seekord kahjuks mitte," jätkas Liksor, lisades, et ta kedagi teist ei süüdista. "Korraldajaid ei ole põhjust süüdistada, eks see oli ikka täielikult minu viga, et seda varem üle ei kontrollinud."

"Eks see oli ikka väga raske põnts, kui oled treeninud terve oma elu, et paraolümpiale saada ning saatuslikud kaks minutit jätavad sind võistlusest kõrvale, aga eks me kõik teeme vigu ning selliseid asju juhtub, või nagu inglise keelt rääkivad inimesed ütlevad: "shit happens". Kahju, et see siin pidi just juhtuma, mitte mõnel teisel võistlusel," lisas ujuja lõpetuseks. "Ma tänan enda treenereid, perekonda, sugulasi, sõpru ning tuttavaid, kes kõik on mulle sellel teekonnal kaasa elanud ning eriti just viimasel nädalal õnne ja jaksu soovinud. See tegi mu südame väga soojaks, et nii paljud inimesed minu tegevustele kaasa elasid. Vabandan, et ei saanud teie soove ka realiseerida ning tänan teid veelkord."