Torino Juventuse ridadesse kuuluva Ronaldo tuleviku üle on spekuleeritud kogu suve. 36-aastase portugallase praegune kontraht Itaalia hiiuga kehtib 2022. aasta suveni.

Kuigi Juventuse juhid on mitmel korral välja öelnud, et Ronaldo jätkab Torinos, on viimastel päevadel mitmed mainekad väljaanded teatanud, et portugallane otsib ikkagi uut väljakutset.

Jalgpallimaailmas just üleminekutele keskenduva Romano andmetel on Ronaldo agent Mendes käinud klienti teistele klubidele pakkumas. Pariisi Saint-Germain pole aga Ronaldost huvitatud. Tippagent on võtnud ühendust ka Manchester Cityga, ent valitsev Inglismaa meister pole ühtegi pakkumist teinud.

Juventus soovib Ronaldo pealt teenida 30 miljonit eurot, ent City ei taha ründeässa eest üleminekutasu maksta. Romano teatel pole ka City loots Pep Guardiola Ronaldo teenetest huvitatud, vaid soovib ründajatest jätkata koostööd Gabriel Jesusiga.

Teatavasti jahtis City kogu suve hoopis Harry Kane'i, kes ise oli samuti Manchesteri klubiga liitumisest huvitatud. Kuna inglast seob aga Tottenham Hotspuriga veel pikk leping ja klubi polnud Kane'i müümisest huvitatud, teatas ründetäht eile, et tänavu ta klubi ei vaheta.