Ugas jäi kindlalt peale kohtunike häältega. Kohtunikud andsid Ugasele võidu tulemusega 116:112, 115:113, 116:112.

Pacquiao on profina pidanud 72 matši, millest ta on võitnud 62. 39 võitu on tulnud nokaudiga. Lisaks on tal kirjas kaheksa kaotust ja kaks viiki.

Seekordses kaotusmatšis sai Pacquiao aga kõvasti haiget. Poksiässa abikaasa Jinkee Pacquiao jagas fännidega Instagramis videot, kus on näha, et poksiässal on raskusi silmade lahti hoidmisega ning samuti ei suuda ta ise süüa.

Matši järel pidi Pacquiao külastama ka arsti ning talle tehti silma ümbrusesse viis õmblust.

42-aastast Pacquiaod peetakse oma põlvkonna üheks paremaks poksijaks, kuid praeguseks on fännid hakanud juba paluma, et legendaarne mees enam ringi ei naaseks ning hoolitseks oma tervise eest.

Pacquiao karjääri kõige kuulsam matš toimus 2015. aasta 2. mail, kui ta kaotas „Sajandi matši” Floyd Mayweather juuniorile. Antud matš on siiani suurima rahalise auhinnafondiga kohtumine poksiajaloos. Lisaks tehti sellele duellile ka rekordiliselt tasulise telekanali oste.

Filipiinidel jumala staatuses oleva Pacquiao profikarjäär võib aga peagi läbi saada, kuna väidetavalt on ta järgmisel aastal kandideerimas presidendiks.

„Teen oma avalduse järgmisel kuul. Tahan inimesi aidata. Ilmselt on see võrreldes poksimisega hoopis raskem töö,” sõnas Pacquiao kaotuse järel.

35-aastane Ugas on profina teeninud 27 võitu (12 nokaudiga) ja saanud neli kaotust.