Madridi Real pakkus Mbappe eest 160 miljonit eurot. PSG maksis omal ajal ise Mbappe eest 180 miljonit eurot. Leonardo sõnul ei müü nad Mbapped antud summast odavamalt.

22-aastase Mbappe leping PSG-ga kehtib veel ühe aasta ning järgmisel suvel saaks ta võistkonda tasuta vahetada. Seega loodab Real, et neil õnnestub ründaja juba sel suvel kätte saada ja seda alla turuhinna.

Leonardo andis täna intervjuu Marcale, L’Equipe’ile, Le Parisienile, AFP-le ja RMC-le ning kinnitas, et nende esimeseks sooviks on Mbappe endale jätta.

„Tegime kaks kuud tagasi talle pakkumise lepingu pikendamiseks. See oli samal tasemel teiste tippmängijatega. Hiljuti tegime uue pakkumise, kus oli veelgi suurem palganumber. Madridi Real on aga teda kogu aeg endale meelitanud,” kirus Leonardo Hispaania suurklubi.

„Madridi Reali käitumine viimase kahe aasta jooksul on olnud lubamatu. Nad on võtnud Mbappe esindajatega illegaalselt ühendust. Nad on meie suhtes käitunud väga lugupidamatult. Nüüd tegid nad seitse päeva enne üleminekuakna sulgumist pakkumise. See tundub strateegiana, kus nad on kõik võimalused ära proovinud,” lisas Leonardo.

„Pakutud summa ei vasta aga meie ootustele. Me ei müü teda odavamalt kui ta omal ajal ostsime. Ta oli toona 18-aastane. Peame müügi korral andma konkreetse summa (väidetavalt 30 miljonit eurot) ka tema endisele koduklubile AS Monacole,” sõnas Leonardo veel. „Kui mängija tahab meie klubist lahkuda, siis tuleb tal seda teha meie tingimustel.”