"Vaadake, ma ei taha kedagi solvata, aga ringitüdrukud on võitluskunstides kõige kasutumad inimesed," ütles Dagestani võitleja hiljutisel pressikonverentsil, vahendab The Sun.

"Mis on nende funktsioon? Mul on küsimus. Seda, et teine raund on algamas, saab ka ekraanil näidata. See on minu isiklik arvamus, mida ma ei taha kellelegi teisele peale suruda."

"Kas nad arendavad seda spordiala? Või aitavad nad inimestel aru saada, et algamas on teine raund? Mida nad teevad? Öelge mulle palun."

"Ma saan aru, et see on ajalugu. Aga ajalugu tunneb mitmeid vigu. Me loeme ajalugu, et vältida tulevikus minevikus tehtud vigu. Kui me vaatame ajalugu, siis see ütleb, et nad on kasutud."

Ringitüdrukud toodi võitlussporti 1960-ndatel, kui Las Vegases poksivõistlusi korraldama hakati. Arvamusi nende kohta on viimastel aastatel olnud igasuguseid. Paljud peavad seda tänapäeval seksistlikuks ja ebavajalikuks, teised aga võitlusspordi lahutamatuks osaks. UFC vabavõitlussari on ringitüdrukuid palganud alates 1993. aastast.

"Dana White'ile (UFC boss - toim) see võibolla meeldib. Võibolla teile ka. Aga minu nimi pole Dana, mu nimi on Habib," jätkas Nurmagomedov, kes korraldab vabavõitlusürituse 17. septembril Moskvas CSKA Arenal.

"Kui on inimesi, kes käivad ainult neid inimesi vaatamas, siis te ei peaks 17. septembril kohale tulema. Kui ta tahate näha parimate sportlaste osavõtul peetavaid matše, siis olete CSKA Arenale oodatud."

"Ma tulen võitlusõhtule oma isaga. Need inimesed kõnnivad mööda ja näitavad, et algab teine raund. Aga keegi ei vaata kunagi nende käes olevat silti."