Rovers on üks kahest Iirimaa klubist koos Dundalkiga, kes kunagi mõnel eurosarjal alagrupimänge on saanud pidada. 2011/2012 hooajal pääses Rovers Euroopa liiga alagruppi, kus mängiti Kaasani Rubini, Tottenham Hotspuri ja kreeklaste PAOK-iga.

Ükski Iirimaa klubi pole aga eurosarjades kordusmängus tulnud välja avamängu kaheväravalisest kaotusseisust. Roversis usutakse, et nädalatagune mäng Tallinnas oli tööõnnetus, sest tegu oli esimese korraga 121 mängu jooksul, kui see klubi on endale lasknud lüüa rohkem kui kolm väravat.

Kindlust üritatakse ammutada ka käesoleva hooaja meistrite liiga esimesest eelringist, kus oldi lähedal Bratislava Slovani vastu avamängu 0 : 2 kaotuse ümber pööramisele. Korduskohtumist mindi küll koduväljakul 2 : 0 juhtima, kuid 73. minuti värav aitas järgmisse ringi siiski Slovakkia klubi.

"Eelmise nädala tulemus oli sellele tiimile ühekordne juhus. Ajalugu tõestab seda. Me tegime mõned kohutavad vead, nii meeskondlikult kui ka individuaalselt, ning meid karistati selle eest," rääkis Roversi peatreener Stephen Bradley teisipäevasel pressikonvernetsil, vahendab The Irish Sun.

"Peame sellest õppima. Neljapäeval on meil võimalus asjad joonde ajada ning loodetavasti me seda ka suudame."

"Oleme selles olukorras Slovaniga juba varem olnud. Teame täpselt, mis meid ees ootab. Saame Slovani mängust õppust võtta. Vahe, mida me tagasi peame tegema, on sama suur. See annab meile enesekindlust, sest me teame, et see, mida me teeme, töötab. Teame, kui head me oleme, kui me oleme tõsiselt asja kallal. Eelmisel nädalal me seda ei olnud."

"Meie jaoks on lihtsalt väga ebatavaline teha nii palju vigu ja kaitsta nii, nagu me kaitsesime. Tagasitulek saab olema raske, me teame seda, sest tegu on ohtliku meeskonnaga, aga me teame, et oleme võimelised väravaid lööma," lisas Bradley.

Tallaghti staadionile lubatakse homme 3500 pealtvaatajat. Staadioni mahutavus on 8000.

Teist mängu järjest ei saa Shamrocki eest mängida nende võtmekaitsja Lee Grace, keda vaevab reielihaseprobleem. Bradley kinnitas, et kindlasti saab mängida Tallinnas värava löönud kaitsja Liam Scales, kes on lähedal siirdumisele Šoti tippklubisse Glasgow Celtics.

Roversi ja Flora matš algab homme kell 21.45. Otseülekannet näitab ETV2.