Turniiri viimases mängus alistas edasipääsuks kolme- või neljaväravalist võitu vajanud Viimsi Smsraha 4 : 3 (1 : 2) turniiril kõrgeimat asetus omanud Futsal Gentofte. Viimsi kasuks lõid värava Stepan Zhalobkov, Dmytro Shamli ja Artur Makarov. Lisaks lõid taanlased omavärava.

See tulemus aitas turniiritabelis esimeseks Hammarby meeskonna, kes teisipäevases avamängus alistas 8 : 2 (4 : 0) Belfasti Sparta.

D-alagrupi lõppjärjestus: 1. Hammarby IF FF (Rootsi) 6 punkti (lisanäitaja +1), 2. JB Futsal Gentofte (Taani) 6 punkti (0), 3. Viimsi Smsraha 6 punkti (-1), 4. Sparta Belfast Futsal Club (Põhja-Iirimaa) 0 punkti.

"Kahju muidugi, et teist korda (kaks hooaega tagasi mängiti eelturniir Tallinnas toim) jäi meie edasipääs kodusel turniiril esimese mängu taha. Eks peame tuleviks sellest õppima. Õnneks saime kaks võitu, mis annab reitingusse väärt punkte ja need peaks andma meie klubile järgmisel korral meistrite liigasse pääsu korral senisest parema asetuse," ütles Viimsi Smsraha esindaja Andrei Golovin, kes oli tänulik kõikidele toetajatele ja vabatahtlikele, kes turniiri korraldamisse panustasid. "Plusspoolele võib lõppenud turniirilt kanda ka 11 : 1 võidu Belfasti üle, mis on Eesti klubide suurimaks võiduks saalijalgpalli eurosarjas. Ja muidugi super oli see, kuidas publik meie mängudele kaasa elas."

Väga tänulik oli 1 : 3 kaotusseisust 4 : 3 võidu välja mänginud Viimsile (viik oleks viinud edasi taanlased) Rootsi klubi mängija Alan Arslan. "Ainuke miinus asja juures on see, et olen hääle ära karjunud," muigas rootslane, kes oli üks neist Hammarby mängijatest, kes tormiliselt Viimsile tribüünil kaasa elas ja mängu lõppedes "Viimsi, Viimsi" skandeerisid.

Kolmapäeval lõppeval eelturniiril mängis kaheksas alagrupis 32 meeskonda. Kokku osaleb sel hooajal saalijalgpalli UEFA meistrite liigas 55 meeskonda 51 riigist.