Suve jooksul on Ronaldo võimalikust üleminekust maailma spordimeedias palju juttu olnud. Kõige tugevamalt seostati teda esmalt naasmisega kasvatajaklubisse Lissaboni Sporting, viimastel nädalatel on räägitud ka võimalikust naasmisest Madridi Reali või Manchester Unitedisse, aga ka Pariisi Saint-Germainiga liitumisest, kus teda ootab ees tema igipõline rivaal Lionel Messi.

L'Equipe'i teatel soovib Ronaldo ise aga liituda Cityga. Samal ajal peetakse võimalikuks, et Cityst võtavad vastupidise suuna Juventusesse portugallasest poolkaitsja Bernardo Silva ja hispaanlasest keskkaitsja Aymeric Laporte.

Ajaleht väidab, et Ronaldo on üleminekust rääkinud mitme City mängijaga, sealhulgas koondisekaaslaste Silva, Ruben Diase ja Joao Canceloga.

City on väidetavalt valmis Ronaldo palganõudmistele (31 miljonit eurot aastas) vastu tulema, kuid ei tahaks tema eest välja käia väga suurt üleminekusummat, eriti olukorras, kus tal on Juventusega lepingut järel vaid 12 kuud.

Manchester City on sel suvel väga avalikult endale uut ründajat otsinud ega ole siiani matnud maha soovi veel käimasoleva üleminekuteperioodi jooksul napsata Tottenham Hotspurist nende Inglise koondise ründaja Harry Kane.