Prantsusmaa suurima spordilehe teatel lükkas PSG aga pakkumise, mis laekus klubisse teisipäeva õhtul kella 20 paiku, resoluutselt tagasi.

22-aastane Mbappe on tagasi lükanud koguni kuus PSG lepingu pikendamise pakkumist, mis viitab selgele soovile klubist lahkuda. Praegune kontraht lõppeb järgmisel suvel.

Real loodab Mbappe endale saada veel selle üleminekuteakna jooksul ehk hiljemalt järgmisel nädalal. PSG-le oleks Prantsusmaa koondislase maha müümine suureks abiks Lionel Messi hiigelpalga maksmisel.

Hispaania klubi peab soovitud tehingut väidetavalt oma lähiajaloo tähtsaimaks, millest annab tunnistust ka fakt, et klubi president Florentino Perez isiklikult läbirääkimistel osaleb. PSG ja Real on omavahel heades suhetes ning kõnelused on seni toimunud vaikselt ja soojas õhkkonnas, kirjutab Goal.com.

Reali peatreener Carlo Ancelotti on varem öelnud, et ei tea, kas tema tööandjal õnnestub maailma üks parimaid ründajaid Prantsusmaalt ära tuua.

"Ma ei tea, kas ta tuleb," ütles Ancelotti hiljutisel pressikonverentsil. "Mind ei huvita, mis saab. Mul on väga hea ja tugev meeskond, kes toob mulle palju rõõmu. Olen sellele keskendunud. Ootame need kümme päeva ära, aga praegu olen ma keskendunud meeskonnale, mis mul on."

Mbappe on PSG eest löönud kõikide võistlussarjade peale 174 mängus 133 väravat ja andnud 63 väravasöötu, aidates meeskonna 11 tiitlini, sealhulgas kolme Prantsusmaa meistritiitlini. Ründaja toodi PSG-sse 2017. aastal Monacost esmalt hooajapikkuse laenulepingu alusel ning aasta hiljem käidi Monacole tema eest välja 180 miljonit eurot.