"Oleme näinud, et kaalukauss on hakanud Mercedese poole kalduma. See algas Silverstone'ist. Ma ei arvanud, et Lewis võiks Maxi Ungaris võita, aga see oli mitmel põhjusel suurepärane sõit," vaatas Hill F1 Nation podcastis tagasi Budapestis ja Silverstone'is toimunud võistlustele, kus Hamilton sai põhisõitudes kolmanda ja esimese koha.

Belgia GP-le vastu minnes on Hamiltoni punktitabelis 195 ja Verstappenil 187 silma.

"Tegu on järjekordse kiire rajaga nagu Silverstone. Nad on juba näidanud, et ei karda suurel kiirusel kokku põrgata, aga Spas on riskitase hoopis teine. See on murekoht. Kui ma oleksin Michael Masi (F1 võistlusdirektor ja turvalisuse delegaat - toim), ütleksin ma sõitjate briifingul: "Vaadake, kutid, austage seda kohta, see on üks kiiremaid ringradu, kuhu me lähme. Me ei taha ühtegi koledat vahejuhtumit."," jätkas Hill.

Briti vormelilegend ei välistanud siiski võimalust, et Belgias mingeid vahejuhtumeid siiski sünnib. "Oleme näinud jubedaid intsidente F2 sõitudest mitte nii kaugest minevikust. Seal on ekstra ohud, eriti vihmaga. Vihmasõidud Spas pole sugugi nõrganärvilistele mõeldud."

2019. aasta Belgia GP-le jättis oma elu vormel 2 sõidus prantslane Anthoine Hubert. Raskeid vigastusi sai avarii tagajärjel USA-Ecuadori kodakondsusega piloot Juan Manuel Correa.