Velotuuri liidriks tõusis Rein Taaramäe tiimikaaslane, norralane Odd Christian Eiking (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux), kes alustas etappi 9-minutilise kaotusega üldliidrile, kuid pääses juhtgruppi ja sai kirja viienda koha.

Storeri kõrval seisid poodiumil belglane Mauri Vansevenant (Deceuninck-QuickStep) ja prantslane Clement Champoussin (AG2R Citroën Team), kes nagu ka Eiking kaotasid võitjale 22 sekundiga.

Eikingi edu üldarvestuses teist kohta hoidva prantslase Guillaume Martini (Cofidis) ees on 58 sekundit. 2 minuti ja 17 sekundiga jääb maha kolmandaks langenud sloveen Primož Roglic (Jumbo-Visma; +2.17), kes üritas viimastel kilomeetritel oma põhirivaalide ees edu kasvatada, kuid kukkus viimasel laskumisel.

Eikingist sai nüüd Taaramäe kõrval teine mees Intermarché–Wanty–Gobert Matériaux tiimis, kes sel Vueltal liidrisärki on hoidnud.

Taaramäe lõpetas täna 74. kohal, kaotades võitjale 19 minuti ja 8 sekundiga. Üldarvestuses jätkab ta 97. kohal (1:18.56). Martin Laas (Bora-Hansgrohe) on kokkuvõttes 167. (+1:54.10). Laas lõpetas täna eelviimase ehk 170-ndana (+25.31).

Hispaania velotuur lõpeb 5. septembril.