"Tänase päevani: ei ühtegi telefonikõne ega kirja. Kuidas saab mind kõikide nende aastate jooksul pidada "kulunud rehviks"? Miks mul ei lasta Michaeli külastada? Mille eest mind peaks karistatama?" rääkis 79-aastane Weber RTL-i vahendusel, reklaamides oma 27. augustil ilmuvat raamatut "Benzin im Blut" (tõlk: bensiin veres).

Weberil on teooria, et Corinna on pahane tema käitumise pärast neil kriitilistel tundidel ja päevadel, mis Schumacheri 2013. aasta 29. detsembri õnnetusele järgnesid.

"Nüüd tagasi vaadates oleksin pidanud võtma lennuki ja teda kohe haiglasse vaatama minema. Aga kui ma nägin haigla ukse taga olevat järjekorda, lõin kõhklema ega läinud kohe sisse. Ma poleks pidanud seda tegema. Olen sellele hetkele tuhandeid kordi mõelnud ning tundnud end haletsusväärsena. Ma kannatasin nagu koer, ühtlasi sellepärast, et Schumacher on mulle nagu poeg, keda mul kunagi pole olnud."

Schumacheri perekond on pärast suusaõnnetust olnud Michaeli terviseseisundi teemal väga napisõnaline. Usutavasti paljastab uusi detaile 15. septembril Netflixis linastuv dokumentaalfilm.

„Andsin samuti dokumentaalfilmi jaoks intervjuu. Arvan, et seda filmi tasub oodata ja vaadata. See saab olema väga eriline ja emotsionaalne,” sõnas Michaeli poeg Mick Schumacher hiljuti väljaandele Formula Rapida.

Lisaks Mick Schumacherile saavad filmis sõna Jean Todt, Bernie Ecclestone, Damon Hill, David Coulthard, Mika Häkkinen, Flavio Briatore ning Schumacheri pikaaegne mänedžer Sabine Kehm.

"Filmi tegemisel oli suurimaks väljakutseks leida tasakaal enda ja perekonna soovide vahel," tunnistas filmi režissöör Vanessa Nocker. "Oleme õnnelikud, et meid usaldati täielikult."