Nüüd kirjutab Hispaania ajaleht AS, et Madridi Realil võib aidata eesmärgini jõuda nende endine mängumees Cristiano Ronaldo. Ronaldo on Torino Juventuses ilmselgelt rahulolematu ja viimases liigamängus jäi ta just enda soovil algkoosseisust välja. Tunnustatud üleminekuturu eksperdi Fabrizio Romano sõnul oli see jõuline märk soovist üleminekuturul ringi vaadata. Väidetavalt on Ronaldo agent Jorge Mendes läbi suve otsinud portugallasele uut töökohta, kuid seni ei ole ta veel sobivat kosilast leidnud.

AS kirjutabki nüüd, et Ronaldo jonnakus võibki viia Mbappe lahkumiseni PSG-st ja Ronaldo liitumiseni PSG-ga. PSG ei soovi Mbappest loobuda, kuid kui nad saaksid vastu Ronaldo, siis oleksid nad valmis Reali pakkumise vastu võtma.

Kui Ronaldo on saadaval umbes 30 miljoni euro eest, siis Realil tuleks Mbappe eest lauale laduda suurusjärgus 120 kuni 150 miljonit eurot.

Väidetavalt võib tehingule kaasa aidata ka Reali presidendi Florentino Pereze ja PSG presidendi Nasser Al-Khelaifi hea läbisaamine.

Seega võib just Ronaldo jonnakus viia Reali unistuse täitumiseni ehk Mbappe palkamiseni. Samas võib see viia ka paljude jalgpallifännide unistuste täitumiseni ehk Messi ja Ronaldo jõudmiseni ühte meeskonda. Lisaks oleks ründetrios ka Neymar.