Tottenhami esimees Daniel Levy on läbi aastate tuntud karmi läbirääkijana ning aina enam tundub, et ManCity ei suuda teha pakkumist, mis Levy’le rahuldust pakub. Praeguse üleminekuakna lõpuni on jäänud kõigest seitse päeva ning suuremat rahalaeva paistmas ei ole.

Sportsmail kirjutab, et ManCity senine pakkumine olevat olnud 80 miljonit eurot kohe kätte ning 30 miljonit eurot erinevate boonustuna lisaks. Tottenhami boss tahab aga 160 miljonit eurot kohe kätte.

Inglismaa meedia kirjutabki nüüd, et Tottenhamis on tekkinud veendumus, et Levy ei anna järele ning Kane jääb ka käimasolevaks hooajaks Tottenhami.

Mitmete allikate väitel on ManCity valmis Kane’i eest maksma kuni 130 miljonit eurot, kuid seni ei ole nii suurt ametlikku pakkumist tehtud. Ilmselt ei võtaks Levy ka seda vastu, kuna ta soovib küsitud täishinda.

Samal ajal on Tottenham oma ridasid täiendamas ja meeskonnaga on liitumas Wolwerhampton Wanderersi ääreründaja Adama Traore. Teatavasti on Wolvesi endine juhendaja Nuno Espirito Santo nüüdsest Tottenhami peatreener ja ta soovib endist hoolealust Londonisse tuua.