21. augustil läks Chur’i MK-etapi registreerimine lukku ning selgus, et starti sooviks asuda 82 meest ja 44 naist. Praegusel koroonaajastul ei ole võimalik aga nii suurt osalejate arvu võõrustada. Vastavalt Rahvusvahelise Suusaliidu FIS-i reeglitele lubatakse starti 51 meest ja 34 naist. Ülejäänud jäävad praegu ootenimekirja ning sealt hakatakse neid stardinimekirja lisama olukorras, kus põhinimekirjas on osalejate arv langenud vastavalt alla 50 ja 30.

Loomulikult on stardinimekirjas kohal 2019. aasta rennisõidu maailmameister Kelly Sildaru, kes on senise karjääri jooksul osalenud ühel Big Airi MK-etapil. Tänavu jaanuaris sai ta Kreischbergi MK-etapil mäletatavasti kolmanda koha.
Kelly Sildaru saavutas eelmisel hooajal Kreischbergi Big Airi MK-etapil kolmanda koha. Uut MK-hooaega alustab ta ka Big Airi võistlusega.

Chur’is teeb oma MK-debüüdi ka sel nädalal 15-aastaseks saav Henry Sildaru. 51 osalejat selgitati välja vastavalt varasematele tulemustele ning Henry Sildaru pääses MK-sarja etapil põhinimekirja tänu eelmisel aastal Euroopa karikasarjas ja juunioride MM-il näidatud headele tulemustele.

Kui Henry Sildaru pääses stardinimekirja, siis samal ajal peavad 23 meessportlast leppima varunimekirjas olemisega. Järgmised 4 freestyle-suusatajat on varu-varunimekirjas ning veel 4 pole piisavalt FIS-punkte, et MK-sarjas starti pääseda.

Chur’i etapi järel jätkub freestyle-suusatajate MK-sari 19.-20. novembrini Austrias Stubais pargisõidu võistlusega.