Egiptuse koondist ootavad septembri alguses ees 2022. aasta MM-i kvalifikatsioonimängud Angola ja Gaboniga. Egiptus on Suurbritannia silmis aga punases nimekirjas ehk kõik sealt riigist naasvad inimesed peaksid Suurbritannias jääma kümneks päevaks karantiini.

"Egiptuse jalgpalliliit sai Liverpoolilt kirja, kus paluti vabandust, et Salah ei saa järgmisse koondiselaagrisse ilmuda," vahendas Eurosport pressiteadet. "Inglismaa klubi avaldas kirjas ühtlasi lootust, et Egiptuse jalgpalliliit mõistab otsust, mille Liverpool oli sunnitud tegema. Tasub mainida, et Liverpool on samal seisukohal ka mitme teise välismängijaga seoses."

Eurospordi teatel ähvardab samal põhjusel sarnane saatus ka Brasiilia kolmikut ehk Alissoni, Roberto Firminot ja Fabinhot. Brasiiliat ootab septembris ees kolm MM-valikmängu Tšiili, Argentina ja Peruu vastu.

BBC teatel peab Inglismaa jalgpalliliit ja Premier League kohaliku valitsusega läbirääkimisi, et jalgpalluritele tehtaks Inglismaale naastes karantiini osas erandid.