26-aastane Kimmich liitus Bayerniga 2015. aastal RB Leipzigist. Kimmich on Bayerni ridades pidanud 262 kohtumist, löönud 30 väravat ja andnud 73 väravasöötu. Saksamaa meistriks on ta selle aja jooksul tulnud kuuel korral ning lisaks on korra võidetud ka Meistrite liiga.

Samal ajal on Bayern pidanud läbirääkimisi ka teise poolkaitsja Leon Goretzka lepingu pikendamise osas. Mitmete allikate väitel saavad Goretzka kontrahtile ka lähiajal allkirjad alla.

26-aastane poolkaitsja liitus Bayerniga 2018. aastal Schalkest. Goretzka kontol on praeguseks Bayerni ridades 115 kohtumist ja 25 väravat. Saksamaa meistriks on ta tulnud kolmel korral, lisaks on ette näidata ka Meistrite liiga trofee. Goretzka sõlmib väidetavalt lepingu, mis kehtib 2026. aastani ning toob hooaja jooksul sisse 15 miljonit eurot.
Bayern on sel suvel olnud üleminekuturul üsna passiivne ning nende koosseisu kohta on nii mõnedki eksperdid tõdenud, et mitme tiitli eest võitlemisel jääb see liialt õhukeseks ning pingilt ei ole väärt vahetusmehi võtta. Lähitulevikule mõeldes oli aga nende esmaseks sihiks Kimmichi ja Goretzkaga lepingute pikendamine, kuna mõlema mehe vastu tundsid huvi ka teised tippklubid.