Sarnaselt eilsega, kujunes ka täna Tõnis Kasest Serviti põhiväravakütt: Peterburi meeskonna vastu viskas ta 5 väravat, Tapa vastu 8. Lisaks temale särasid esimeses mängus ka Anatolii Chezlov ja Henri Hiiend 5 tabamusega, vanameister Kristjan Muuga lisas 4 väravat. Carl-Eric Uibo ja Mathias Rebane tabasid mõlemad 2 korda. Ühe väravaga aitasid kaasa Ülljo Pihus, Hendrik Varul, Arturs Meikšans, Henri Sillaste ja Otto Karl Kont, ent sellest piisas, et alistada venelased 28:27 (16:13).

Päeva teises pooles, kui alistati Tapa seisuga 35:24 (18:13), paistis silma Mathias Rebane, kes viskas lausa 10 väravat ning oli seega kõige resultatiivsem mängija platsil. Talle järgnes Kase 8 väravaga, Markel Veiko 4, ja Sander Sarapuu, Hendrik Varul, Anatolii Chezlov ja Henri Hiiend 3 väravaga. Ühe korra tabas Arturs Meikšans. Serviti ei pidanud kordagi turniiri jooksul tunnistama kaotust, tulles Põlva Cup 2021 võitjaks!

"Turniiri korraldusliku poole pealt saime igati hästi hakkama," märgib peatreener Kalmer Musting. "Külalismeeskonnad jäid nii korraldusliku kui ka sportliku tasemega rahule." Samuti hindas ta meeskonna mängupilti positiivselt: "Põlva võistkond tegutses meeskondlikult. Head meelt teeb see, et oleme hooajaeelsetel turniiridel suutnud üksteisemõistmist palliplatsil mäng-mängult parandada."

Ka abitreener Rein Suvi nõustub väitega, et selleaastast Põlva Cupi saab lugeda õnnestumiseks: "Hea meel, et keerulistes oludes selline väike, kuid arvestatava tasemega, turniir peetud sai. Väga hea võimalus kõigile osalenud meeskondadele hooaja ettevalmistuse kohta tagasiside saamiseks. Kindlasti ilmnesid taktikalised murekohad ja rõõmustasid juba toimivad meeskondlikud tegevused palliplatsil. Turniiril oli ka suureskoorilise vahega mänge, kuid samas jätkus pinget ka selliste mängude teatud ajaosadesse. Iga mäng õpetab!"

Põlva Serviti koosseisu kuulusid: Jürgen Lepasson, Sander Sarapuu, Markel Veiko, Kristjan Muuga, Henri Sillaste, Tõnis Kase, Mathias Rebane, Robin Oberg, Eston Varusk, Indrek Neeme, Anatolii Chezlov, Arturs Meikšans, Hendrik Varul, Ülljo Pihus, Henri Hiiend, Carl-Eric Uibo, Otto Karl Kont. Võistkonna treenerid Kalmer Musting ja Rein Suvi, füsioterapeut Anu Raag.

Viimase päeva tulemused:


Põlva Serviti – Universitet Lesgafta-Neva St. Peterburg 28 : 27 (16 : 13)
Klaipeda Dragunas – Vilnius VHC Šviesa 32 : 35 (15 : 23)
Põlva Serviti – SK Tapa/N.R. Energy 35 : 24 (18 : 13)

Koondtabel:


1. Põlva Serviti
2. Universitet Lesgafta-Neva St. Peterburg
3. Vilnius VHC Šviesa
4. Klaipeda Dragunas
5. SK Tapa/N.R. Energy