Pudeliga vastu selga saanud Payet pööras end ringi ning viskas pudeli tribüünile tagasi. Seejärel tungisid Nice’i poolehoidjad juba platsile ning lahti läks suuremat sorti kähmlus. Hilisematest videotest on näha, kuidas üks Marseille meeskonna liige lööb ühe väljakule tunginud fänni nokauti. Õiglust soovis jalule seada ka Marseille peatreener Jorge Sampaoli, kuid kaaslastel õnnestus teda siiski piisavalt kinni hoida.
Kohtunik Benoit Bastien otsustas massirüseluse järel kohtumise peatada ning mängijad siirdusid riietusruumidesse. 90 minutit hiljem sooviti matšiga jätkata ning Nice’i mängijad tulid ka väljakule. Marseille jalgpallurid keeldusid aga platsile naasmast ning nii jäi kohtumine pooleli.

Prantsusmaa ajalehe L’Equipe’i teatel said rüseluse käigus vigastada Marseille mängumehed Payet, Matteo Guendouzi ja Luan Peres. Prantslaste väljaande RMC teatel tekkis kähmlus ka staadioni VIP-tsoonis, kus käsipidi läksid kokku Marseille president Pablo Longoria ja endine Nice’i mängija Jose Cobos.

Pooleli jäänud kohtumise ainus tabamus sündmus 49. minutil, kui skoori tegi taanlane Kasper Dolberg. Kuna Marseille keeldus mängu jätkamast, siis ilmselt määratakse neile 0 : 3 kaotus. Tõenäoliselt plaanivad nad selle aga vaidlustada.