Esimene kõneainet pakkunud sündmus toimus juba kohtumise eel, kui selgus, et Juventuse ründeäss Cristiano Ronaldo Torino klubi algkoosseisu ei kuulu. Jalgpallimaailmas just üleminekutele keskenduva ajakirjaniku Fabrizio Romano teatel soovis 36-aastane mängija ise, et ta alustaks kohtumist pingilt. Põhjuseks Ronaldo soov "leida lähipäevadel üleminekuturul õige lahendus".

Ka klubi asepresident, endine legendaarne jalgpallur Paved Nedved kinnitas, et tegu oli Ronaldo enda sooviga. "Otsustasime selle koos temaga. See on normaalne. Ronaldo jätkab 100% meiega," rääkis ta.

Ronaldo tuleviku üle on meedias spekuleeritud juba pikalt. Kuulsat mängijat on seostatud teiste hulgas nii Madridi Reali kui Pariisi Saint-Germainiga.

Alles laupäeval teatas Juventuse loots Massimiliano Allegri, et Ronaldo ei vaheta sel suvel klubi. "Olen lehtedest kuulujutte lugenud, aga Cristiano pole meile kordagi öelnud, et ta tahab lahkuda. Ta ütles mulle, et jätkab Juventuses," vahendas Allegri eilsel pressikonverentsil öeldud sõnu portaal Football Italia.

Ronaldo soov kohtumist pingilt alustada on taas kuulujuttudele hoogu juurde andnud. Juventus ise on aga kindel, et Ronaldo jätkab nendega, sest ükski klubi pole portugallase eest pakkumist teinud.

Kuid nüüd tänase mängu juurde. Esimese vooru matš algas Juventuse jaoks edukalt, kui juba 23. minutiks juhiti Paulo Dybala ja Juan Cuadrado väravatest 2:0. 51. minutil vähendas Roberto Pereyra penaltist Udinese kaotusseisu. 83. minutil viigistas Gerard Deulofeu seisu.

Kohtumise neljandal lisaminutil sahistas võrku pool tundi varem vahetusest sekkunud Ronaldo, kuid portugallase tabamus tühistati. Nimelt leidis VAR, et Ronaldo oli otsustava söödu eel suluseisus. Nii lõppes kohtumine ikkagi 2:2 viigiga.