C-alagruppi kuuluvad Nõlvak – Tiisaar alustasid turniiri põhiturniirilt ja läksid esimeses alagrupimängus vastamisi Tšehhi paariga Frantisek Knoboloch – Lukas Kittel. Eestlased teenisid 2:0 (21:12, 21:16) võidu ning tagasid alagrupist edasipääsu.

Teises alagrupimängus läksid eestlased kokku brasiillaste Oscar Brandão – Saymon Barbosa Santosega, et selgitada alagrupi võitja ja otse veerandfinaali pääseja, kirjutab Volley.ee. Brasiillased said avamängus jagu šveitslastest Quentin Metralist – Yves Haussenerist. Kahjuks sai üks brasiillastest mängu ajal aga vigastada ning eestlased said loobumisvõidu ning pääsesid seega alagrupi võitjatena otse veerandfinaali.

Veerandfinaal peetakse laupäeval, vastane pole veel selgunud.

Timo Lõhmus ja Dmitri Korotkov alustasid Budapestis samuti põhiturniirilt. Nende esimeseks vastaseks oli A-alagrupis Inglismaa duo Javier ja Joaquin Bello ning selle mängu kaotasid Lõhmus – Korotkov 1:2 (19:21, 21:19, 6:15).

Laupäeva hommikul läks Eesti teine duo vastamisi ungarlaste Csanád Petiku – Márton Udvarhelyiga, et selgitada viimane grupist edasipääseja. Selle mängu võitsid 2:0 (21:19, 21:10) Lõhmus – Korotkov ning jõudsid sellega 12 parema sekka. Järgmine vastane pole veel selgunud.