Alvareze ja Planti duell leiab aset Las Vegases MGM Grand Garden Arenal.

31-aastast Alvarezt loetakse kõige rikkamaks tegevpoksijaks. Mehhiklane käis viimati ringis 8. mail, kui ta alistas kaheksa raundiga briti Billy Joe Saundersi. Selle võiduga lisas Alvarez enda kontosse WBO meistrivöö.

Alvareze ja Saundersi duelli oodati pikalt ning loodeti võrdset heitlust, kuid reaalsuses oli mehhiklane kindlalt parem. Seejuures paistis ta silma erilise enesekindlusega. Nimelt pidas ta kõigest paar päeva pärast matši pulmi pikaaegse elukaaslase Fernanda Gomezega. Kui Alvarez purustas Saundersi silmakoopa, siis mehhiklane säras paar päeva hiljem sirge näoga oma pulmapiltidel.

Alvarez on profina kogunud 56 võitu, 2 viiki ja ühe kaotuse. Ainus kaotus pärineb 2013. aastast, kui ta jäi alla Floyd Mayweather juuniorile. 29-aastane Plant on profina pidanud 21 matši ning need kõik ka võitnud. Plant on 12 võitu saavutanud nokaudiga.

„Ootan seda matši väga. Olen õnnelik, kuna saan teha ajalugu. Ükski mehhiklane ei ole selles kaalukategoorias varem kõiki meistrivöösid võitnud. Tahan just seda teha,” sõnas Alvarez pressikonverentsil.