„Meie edasipääsulootused on kindlasti alles. Ma ei mäletagi, millal viimati kaitses nii kehvasti mängisime. Kui saame kordusmänguks kaitse korda, siis on meil võimalused kindlasti olemas,” leidis Bradley avakohtumise järel toimunud pressikonverentsil.

„Suutsime avamängus tõestada, et meil on väravate löömiseks vajalik ründejõud olemas,” viitas iirlaste juhendaja omade kahele tabamusele. „Suudame kõikide meeskondade vastu võimalusi luua ja väravaid lüüa. Suutsime seda nüüd ja suudame ka järgmisel nädalal.”

Roversi peatreenerile andsid enesekindlust ka meeskonna tänavused esitused eurosarjas. Meistrite liiga esimeses eelringis kaotati avamängus 0:2 Bratislava Slovanile, kuid kodumängus suudeti kaks väravat vastu lüüa. Lõpuks sai Slovan ka võõrsil ühe tabamuse kirja ning slovakid pääsesid koondskooriga 3:2 edasi.

„Oleme kaheväravalises kaotusseisus juba olnud ning teame, kuidas sellest välja tulla,” teatas Bradley.

Flora ja Rovers lähevad uuesti vastamisi järgmise nädala neljapäeval. Korduskohtumises on võõrustaja rollis Iirimaa meister. 26. augustil peetav matš algab Eesti aja järgi kell 21.45.