Briti meedia teatel on Arsenal ja Ramsdale`i koduklubi Sheffield United üleminekusummas kokkuleppele jõudnud ning 23-aastasel inglasel jääb veel läbida vaid arstlik ülevaatus.

Üleminekutasuks on väidetavalt 24 miljonit naela (umbes 28 miljonit eurot), millele võib boonustena lisanduda kuni 6 miljonit naela (7 miljonit eurot).

Kevadel Inglismaa kõrgliigast välja kukkunud Sheffield United jättis Ramsdale`i selle nädalavahetuse liigamänguks koosseisust välja, sest peatreener Slavisa Jokanovici sõnul on puurivahi üleminek väga lähedal.

Arsenali esiväravavahiks on siiani olnud sakslane Bernd Leno. Lisaks 19-aastasele Heinale on puurivahtidest nimekirjas 26-aastane islandlane Rúnar Alex Rúnarsson ja 19-aastane inglane Arthur Okonkwo. Laenule on väravavahtidest antud Dejan Iliev ja Tom Smith.

Pikka aega Inglismaa noortekoondisse kuulunud Ramsdale kutsuti tänavuseks EM-iks Inglismaa rahvusmeeskonda pärast seda, kui Dean Henderson sai vigastada. Täiskasvanute koondise debüüt on noorel inglasel aga veel tegemata.

Premier League`i hooaja avamängus, kus Arsenal kaotas üllatuslikult kõrgliiga uustulnukale Brentfordile 0 : 2, pääses Hein varumeeste hulka. Väravat kaitses selles mängus Leno.