Kui Pärnu suudab esimese kohtumise võita, tuleb 28. septembrist 1. oktoobrini peetaval turniiril alistada veel kaks vastast.

Poolfinaalis tuleks vastu Iisraeli klubi Ness Ziona Ironi, kes tuli kevadel Europe Cupi võitjaks. Finaalivastane oleks kas Küprose klubi Keravnos või Portugali tiim Porto.

Kokku peetakse neli kvalifikatsiooniturniiri, kust alagrupiturniirile pääsevad vaid võitjad. Turniiride korraldajad pole veel teada.

Europe Cupi alagrupiturniirile pääseb 32 võistkonda. Neist 14 on paigas, ülejäänud 14 on Meistrite liiga kvalifikatsioonide kaotajad ja neli kohta mängitakse välja eelmainitud kvalifikatsiooniturniiridel.

Pärnu osalusel peetava kvalifikatsiooniturniiri võitja pääseb H-alagruppi, kus mängivad Oradea (Rumeenia), Szolnoki Olaj (Ungari) ja Varssavi Legia (Poola).

Kvalifikatsioonis osaleb ka Janari Jõesaare koduklubi Bayreuth. Nemad pääsesid otse poolfinaali, kus kohtutakse Ungari klubi Szegedi ja Põhja-Makedoonia tiimi Kumanovo paari võitjaga. Edu korral tuleb Bayreuthil kohtuda kas Venemaa klubi Krasnojarski Jenissei või Iisraeli klubi Haifa Hapoeliga.