Ametivõimud teatasid Belgia väljaande Sudinfo päringule, et Maillet, tema naisarmuke Ann Lawrence Durviaux ja abikaasa Franz Dubois kohtusid 14. augusti õhtul Belgias ühes Bastogne'i linna restoranis.

Dubois korraldas õhtusöögi oma sünnipäeva tähistamiseks, aga eelkõige selleks, et armukolmnurk saaks omavahel asjad selgeks räägitud. Maillet oli teatanud abikaasale oma suhtest mõned nädalad tagasi ning Belgia meedia andmetel läks jutt abielu lahutamise ja varade jagamise peale.

Kella 23 paiku marssis Dubois restoranist arvet maksmata välja ja sõitis seejärel Luksemburgi koju. Politsei kinnitas, et kui naised samasse majja jõudsid, lasi Dubois nad maha ja tegi seejärel enesetapu.

Esialgse versiooni kohaselt leidis Dubois naised voodist, aga see ei vastanud tõele.

Ann Lawrence Durviaux vend Jean-Marc ütles Sudinfole, et kuigi alguses paistis, et Dubois oli abikaasa uue suhtega leppinud, aimas ta, et midagi halba on tulekul.

"Topeltmõrv tundus olevat läbi mõeldud. Ann ja Nathalie näitasid üles suurt julgust, et mehele vastu astuda," rääkis ta.

51-aastane Maillet töötas Spa ringraja tegevjuhina alates 2016. aastast. Pühapäeval toimusid kuulsal ringrajal Belgia autoralli MM-etapi viimased kiiruskatsed. Juba 29. augustil võõrustatakse seal vormel-1 sarja etappi.