27-aastase Semedo elukäik on olnud aga kirev ning mehel on üsnagi kriminaalne minevik. Eelmise aasta juulis määrati talle viie aasta pikkune tingimisi vanglakaristus, kaheksa aasta pikkune Hispaaniasse sisenemise keeld ja 46 000 euro suurune trahv, vahendab Sportsmail.

Keskkaitsja peeti 2018. aastal Hispaania võimude poolt viieks kuuks kinni ning teda süüdistati erinevates kehalistes rünnakutes, vargustes, inimröövis ja ebaseaduslikus tulirelva omamises.

Kõige raskem kuritegu leidiski aset 2018. aastal Hispaanias, kus ta tungis koos kahe kaaslasega ühe mehe koju. Seal sidusid nad kannatanu kinni ning röövisid kõike väärtuslikku, mis kätte juhtus.

Semedot süüdistati muuhulgas ka mõrvakatses, kuid see ei ole seni kinnitust leidnud. Viie kuu pikkuse vangistuse järel pääses ta lõpuks vabadusse 30 000 euro suuruse kautsjoni tasumise järel.

2017. aastal süüdistati teda ööklubis kannatanule õllepudeliga pähe löömises. Lisaks oli tal toona ühes Valencia ööklubis kaasas tulirelv.

„Vanglas olles nutsin paljudel õhtutel. Teiste ees ei teinud ma seda kunagi. Olin paljudel öödel üleval ning mõtlesin oma lastele ja perekonnale põhjustatud kannatustest,” sõnas Semedo oma vanglakogemuse kohta Portugali väljaandele A Bola.

Semedo on mänginud Portugali tippklubis Lissaboni Sportingus. Lisaks on ta kuulunud Hispaania tippmeeskonna Villarreali ridadesse. Kaks viimast hooaega on ta pallinud Olympiacoseses, kelle eest ta on kirja saanud 92 kohtumist ja kuus väravat.

Portugali koondises on Semedo mänginud kolm matši.

Inglismaa meedia teatel soovib Wolves keskkaitsja üheks aastaks laenule võtta.