Prantsusmaa väljaanne Le Parisien kirjutab, et Messide perekonnal on kodu osas kindlad nõudmised. Nimelt soovivad nad sarnast kodu, nagu neil on Barcelonas. Villa peab olema n-ö puhta stiiliga ehk üleliigseid kulinaid ei ole vaja. Maja peab olema heas korras ehk kohe ei soovita hakata remondiga tegelema. Lisaks tahetakse suurt hoovi ja välibasseini. Esimene on vajalik perekonna koerale ning teist soovivad pere kolm poega.

Praeguseks on valikusse jäänud neli villat. Neist esimene asub Neuilly-sur-Seine’is. Antud piirkonnas elavad paljud PSG mängumehed. PSG treeningkeskus asub lühikese autosõidu kaugusel. Villas on olemas jõusaal, puhkeruum, spaa ja sisebassein. Maksumuseks 25 miljonit eurot.

Teine valik asub samas piirkonnas. Seal on olemas kino, veinikelder, sportimiseks eraldi ruumid ja sisebassein. Garaažis on ruumi kõige rohkem kaheksale autole. Maksumuseks 20 miljonit eurot.

Kolmas villa asub Pariisi keskel 16. piirkonnas. Seal elasid omal ajal nii Zlatan Ibrahimovic kui ka Thiago Silva. Taas on seal sisebassein, lisaks ka katuseterrass ja mitmed rõdud. Villa hind on 26 miljonit eurot.

Neljas valik asub juba veidike kaugemal, täpsemalt Pariisi kirdeosas. Moodne maja on ehitatud 2010. aastal. Villal on suur hoov ja terrass, kelder, jõusaal, sisebassein ja kino. Antud maja pidi olema Messide soovidele kõige lähemal ning maksab „kõigest” 8,5 miljonit eurot. Peamiseks kitsaskohaks on suur kaugus PSG treeningkeskusest.

Kuna üheski nimetatud villas ei ole välibasseini, siis saab näha, kas Messid lepivad antud valikutega. Lisaks tuleb arvestada sellega, et Pariisi turul soovitakse enamasti müüa, mitte rentida.