Kuigi 36-aastane Ronaldo lõi mullusel hooajal Juventuse eest Itaalia meistriliigas 33 mänguga kokku 29 väravat ja teenis kuldse saapa, soovib Juventus portugallase maha müüa, et palgafondis vabu vahendeid leida.

Itaalia jalgpalliajakirjaniku Paulo Condo sõnul on Juventus ja Ronaldo töötanud käsikäes, et portugallasele uus tööandja leida.

"Väljaspool ametlikku narratiivi, mis järgib ilmselt etiketti, on kõigile selge, et Juventus ja Ronaldo on oodanud ostjat, kes suudaks nad kehtivast lepingust vabastada," kirjutas Condo Itaalia väljaandes La Repubblica.

"Kuna Cristiano teenib neli korda rohkem kui kõik teised, jätab see teistes osakondades klubi laskemoonata," lisas Condo. Ründeliin pole tema sõnul Torino tippklubi jaoks kunagi probleemiks olnud, sest nad valivad oma ründajaid alati hästi.

Ajakirjanik väidab, et kui Juventus oleks juba suve keskel Ronaldole ostja leidnud, hankinuks klubi kindlasti Itaalia koondise väravavahi Gianluigi Donnarumma.

"Teises eelarveolukorras poleks Juventus mitte mingi hinna eest lasknud Donnarummal Pariisi Saint-Germainiga liituda," on Condo kindel.

Ronaldo leping Juventusega saab läbi järgmisel suvel.