Esimene sett: Kontaveit alustas mängu oma servigeimi kaotamisega, aga võitis siis kaks geimi järjest. Seti teine pool kuulus kindlalt Jabeurile ja ta lõpetas esimese seti viie järjestikuse geimivõiduga.

Teine sett: Taas servimist alustanud Kontaveit oli seekord pallingul kindlam ja läks 4:3 ette. Siis suutis eestlanna murda ka Jabeuri pallingu ja seisul 5:3 oli tal suurepärane võimalus sett ära lõpetada. Kontaveit teenis kolm settpalli, aga lõpuks jäi peale siiski Jabeur. Järgmises geimis murdis Kontaveit aga Jabeuri servi ja seega kuulus sett 6:4 talle.

Kolmas sett: Kontaveit jäi 3:5 kaotusseisu, aga suutis seisu viigistada. Seisul 4:5 kaitses eestlanna ära ka matšpalli. Seisul 5:5 kaotas Kontaveit oma pallingugeimi ja järgmises geimis suutis Jabeur matši ära vormistada. Eestlannal oli selles geimis ka murdepall.

Statistika:

Jabeur ootab teises ringis ees tugev poolatar Iga Swiatek (WTA 7.), kes oli avaringis vaba.

Kontaveit mängib Cincinnatis ka paarismängu ning sai eile koos venelanna Darja Kasatkinaga (WTA 27.) 6:2, 7:5 võidu ameeriklannade Emma Navarro ja Peyton Stearnsi üle.

Teises ringis ootab neid Tokyo olümpial kulla võitnud Tšehhi paar Barbora Krejcikova (WTA 10.) - Katerina Siniakova (WTA 55.).