Mbappe leping PSG-ga kehtib veel ühe hooaja võrra ning väidetavalt peab ründetuus sel nädalal läbirääkimisi võistkonna omaniku Nasser Al-Khelaifiga, et arutada võimalikku liitumist Madridi Realiga.

Hispaania ajaleht Marca teatas täna oma esikaanel, et Mbappe tuleviku osas seisab ees otsustav nädal ning peetakse mitmeid läbirääkimisi. Telesaate El Chiringuito teatal palus ründaja kohtumist Al-Khelaifiga ning arutluse all on võimalik liitumine Realiga.

Marca teatel on Mbappe teinud PSG-le mitmel korral selgeks, et ta ei pikenda nendega lepingut.

Nädalavahetusel jooksis Mbappe PSG särgis väljakule ning Strasbourgi üle teeniti 4 : 2 võit. PSG fännid panid aga Mbappele veelgi survet peale ning kostitasid teda mitmel korral vilekooriga põhjuseks loomulikult pikendamata kontraht. Kuna Mbappe ei taha PSG-ga lepingut pikendada ning ilmselt ei ole ükski osapool huvitatud, et fännid laseksid läbi hooaja ühele mängijale vilet, siis on Marca teatel klubivahetus juba praegu õhus.

Marca teatel on Real praeguseks pannud kokku ka värske pakkumise Mbappe hankimiseks. Väidetavalt on Madridi klubi valmis ründaja eest maksma 120 miljonit eurot.