Kaur haaras soomlaselt Emil Lindholmilt (Škoda Fabia R5) liidrikoha kuuendal katsel ja võttis lõpuks üsna kindla võidu. Ta edestas Lindholmi 19,6 sekundiga, kolmandaks tuli Mikko Heikkilä (Škoda Fabia R5, +20,2).

Kaur ütles Soome meistrivõistluste kodulehele, et tema peamiseks eesmärgiks oli valmistumine pooleteise kuu pärast peetavaks Soome MM-ralliks.

"Kogu päev oli hea tunne ja nautisin Soome teid väga. Meil oli pisut probleeme mootoriga, aga saime asjad korda. Soome MM-rallile mõeldes saime hea testi," rääkis eestlane.

Lahti rallil võistles ka endine WRC-sõitja Esapekka Lappi, kes oli SM2-sarja arvestuses kiireim. SM1-sarja võitjale Kaurile kaotas ta 1.21,9.

Lappi sõiduvahendiks oli Toyota Yaris N5, mis pandi kokku Hispaanias. Tegemist on neljarattaveolise ralliautoga, mis on aeglasem on kui R5-klassi autod, aga kiirem kui R2-autod.

"Võrdleksin seda kiiruselt uue Rally 3 klassi autodega. Idee on teha auto, mida saaksime huvilistele rentida ja müüa. See on selgelt odavam kui R5-rühma sõiduk, aga tunnetuselt on see päris ralliauto. Yaris N5 võiks olla vaheaste vanade N-rühma autode ja R5-te vahel," selgitas Lappi oma projekti portaalile Rallit.fi.