Arsenali peatreener Mikel Arteta tunnistas, et kuigi nad tundsid puudust haigestunud Alexandre Lacazette`ist ja Pierre-Emerick Aubameyangist, oleks tulemus pidanud olema märksa parem.

"Oleme väga pettunud, et hooaega nii alustasime. Lasime endale esimese värava lüüa lubamatust olukorrast ja sellest piisas vastasvõistkonnale, et meie mäng segi lüüa," sõnas Arteta ajakirjanikele. "Me ei saanud teiste pallide ja pikkade pallidega hakkama. Ja seda nad vajasidki, et meile probleeme valmistada."

"Aga peamine mure oli meil oma võimaluste realiseerimisega. Me olime tihti karistusalas, selle lähistel ja saime ohtlikke situatsioone, kuid sellest jäi väheks. Kui sa Premier League`is palli väravasse ei löö, siis sa ei võida," lisas peatreener. "Me ei olnud piisavalt head. Me ei väärinudki enamat."

74-aastase vaheaja järel kõrgliigas mängiva Brentfordi väravad lõid eile Sergi Canos ja Christian Norgaard.

Arsenali ootab nüüd kaks rasket mängu järjest - 22. augustil kohtutakse Meistrite liiga valitseva võitja Chelsea`ga ja kuus päeva hiljem Inglismaa meistermeeskonna Manchester Cityga.

Inglismaa kihlveokontorites pakutakse juba, et Artetast saab esimene Premier League`i peatreener, kes tänavu vallandatakse.