27-aastane Ujah aitas Tokyo olümpiamängudel Briti teateneliku 4x100 m finaalis hõbemedalile. Lisaks talle võitsid hõbemedali Zharnel Hughes, Richars Kilty ja Nethaneel Mitchell-Blake, kuid nüüd nende on tulemus Ujahi dopinguproovi tõttu ohtu sattunud. Kui brittide nelik peaks tagantjärele karistuse saama, kerkiks hõbedale Kanada ja pronksile Hiina. Olümpiavõitjaks tuli üllatuslikult Itaalia nelik.

Väljaande Independent teatel leiti briti dopinguproovist kahe keelatud aine (ostariin ja SARMs S23) jälgi. Esimene neist on anaboolne steroid, teine aine aitab sportlasel lihaseid kasvatada.

Ujah aitas 2017. aastal kodusel Londoni MM-il 4x100 m jooksus Suurbritannia maailmameistriks. Samal distantsil on ta kahel korral tulnud ka Euroopa meistriks. 2017. aastal 100 m jooksus Teemantliiga võitnud briti isiklikuks rekordiks kuninglikus sprindis on 9.96.

AIU teatel andis lisaks Ujah'le veel kolm sportlast olümpiamängudel positiivse dopinguproovi: Bahreini keskmaajooksja Sadik Mikhou, Gruusia kuulitõukaja Benik Abramyan ja Keenia sprinter Mark Otieno Odhiambo.