Sorga sõlmis laenulepingu käimasoleva hooaja lõpuni. Hollandi klubi teatas, et nad on arutanud ka võimaluse üle Sorga MLS-i klubist välja osta.

"Täname Erikut kogu raske töö ja pühendumuse eest klubis sel aastal," sõnas D.C. Unitedi jalgpallidirektor Dave Kasper. "Soovime talle Hollandis ülejäänud 2021. aasta hooajaks ainult parimat."

"Eelmisel esmaspäeval öeldi mulle, et VVV-Venlo tunneb minu vastu huvi," selgitas Sorga. "(Spordidirektor) Stan Valckx võttis koheselt ühendust. Ta ütles, et nägid minus ideaalset ründajat, kes võib klubi tugevdada."

"Eile sain lennuki peale ja täna olen juba treeningplatsil," jätkas Sorga. "Mul on au näha sellist otsusekindlust, millest klubi kiirgab. Nad teevad endast kõik, et ma juba homme õhtul saaksin debüüdi teha. Uskumatu!"

D.C. Unitedi eest on Sorga kirja saanud 21 mängu ja ühe värava. Eesti koondise eest on tal koos kaheksa mängu ja üks tabamus.

VVV-Venlo mängis möödunud hooajal Hollandi kõrgliigas, kus saadi 17. ehk eelviimane koht, millega langeti Hollandi esiliigasse.