"Kuuenda käigu" selle nädala esimest episoodi alustamegi kõnega Belgiasse. Stuudios on saatejuht Gunnar Leheste kõrval rallit kommenteerimas taaskord rallisõitja Roland Poom.

Ieperi ralli eel on palju rõhutatud, et maksvusele saavad kogemused. Ott Tänaku tiimis Hyundais peaks neid olema eelduste kohaselt kõige rohkem: Thierry Neuville on Ieperi rallil startinud kuuel, Craig Breen neljal korral, Martin Järveojagi on kahel aastal koos Karl Kruudaga neil teedel sõitnud. Lisaks ei saa alaväärtustada fakti, et Ieperi ralli peakorraldaja on Hyundai endine mänedžer Alain Penasse.

Ka punktiseis nii sõitjate kui ka tootjate arvestuses on selline, mis peaks sundima Hyundaid algaval rallil kõige rohkem suruma.

Kuula ja vaata ralli eelvaadet, kus tuleb juttu muu hulgas sellest, millise taktika peaks selleks nädalavahetuseks valima MM-sarja kindel liider Sebastien Ogier, kas Elfyn Evansi eesmärgid on vastuolus Toyota tiimi plaanidega ning milliseks võivad asfaltteed muutuda katsete teisteks läbimisteks, kui sealt üle käinud ja kurve lõiganud 108 ekipaaži!

Uus saade juba reedel kell 22.00 otse-eetrina. Saatesse on võimalik saata ka küsimusi aadressil kuueskaik@delfi.ee.

1x
00:00