Aghajev võitis kaalukategoorias 75 kg hõbemedali, kaotades finaalis itaallasele Luigi Busanile. See oli tema teine kohtumine Busaniga, sest samad mehed olid vastamisi läinud ka alagrupifaasis. Sealgi kuulus võit Itaalia karatekale.

"Kulisside taga toimusid sündmused, millest ainult mina tean. Lõppude lõpuks tuleb sul jääda inimeseks. Tiitleid võita on lihtne, aga inimeseks jääda keeruline," ütles Aghajev portaalile azerisport.com.

"On asju, millest ma rääkida ei taha. Aga inimene, kes täna kulla võitis... Toimusid teatavad tegevused. Ta ei oleks muidu alagrupist edasi saanud, seega ma otsustasin teda aidata. Meil olid ebasobilikud arutelud."

Lisaks sellele, et ta tunnistas ridade vahelt itaallasele meelega kaotamist, kritiseeris ta finaali teenindanud kohtunikke. "Lisaks itaallasele olin ma vastamisi ka kohtunikega," sõnas ta.

36-aastane Aghajev on viiekordne maailmameister, olles võitnud ka kaks MM-hõbedat ja ühe pronksi. Olümpiamängudelt tal enne Tokyot medalit veel polnud. Euroopa meistrivõistlustelt on ta võitnud 11 kulda, sealhulgas 2008. aastal Tallinnas.