2012. aastal CSKA-st lahkunud tagamängija kirjutas alla aastasele lepingule, mida osapoolte kokkuleppel on võimalik veel aasta võrra pikendada.

Švedi näol on tegemist korvpalli Euroliiga eelmise hooaja skoori- ja sööduliidriga (keskmiselt 19,8 punkti ja 7,7 korvisöötu mängus). Samuti polnud talle keskmiste näitajate poolest vastast resultatiivsetes kolmepunktivisetes (3,1) ja mänguajas (32,5 minutit). VTB Ühisliigas kogus ta keskmiselt 23,3 punkti ja 8,0 korvisöötu mängu peale.

"Mul on hea meel olla tagasi kodus, tugevaimas Euroliiga klubis. Loodan, et näitame koos maksimaalseid tulemusi. Teeme selle nimel kõvasti tööd. Ootan huviga hooaja algust ning olen CSKA värvides väljakule naasmise pärast põnevil," ütles Šved CSKA kodulehel.

CSKA peatreener Dimitris Itoudis: "Oleme Alekseiga juba mitu korda rääkinud. Ta on väljendanud siia tulemise vastu suurt motivatsiooni ja soovi, tahtes aidata meeskonnal võita veel tiitleid ja mängida head korvpalli. Alekseil on muidugi CSKA organisatsiooni vastu suur austus. Ta teab, mida tähendab CSKA keskkonnas töötamine ja mängimine koos oluliste palluritega, kes on toonud klubile mitmeid tiitleid. Ta on valmis panustama oma oskusi meeskonna ühistesse eesmärkidesse. Tervitame Alekseid ja soovime talle tervist ning edu meie meeskonnas."

Šved pallis CSKA-s aastatel 2006-2012, käies selle perioodi jooksul laenul nii Himkis kui ka Moskva Dinamos. Edasi viis karjäär ta NBA-sse Minnesota Timberwolvesi, Philadelphia 76ersisse ja New York Knicksi. Venemaale naasis ta Himki särgis 2015. aasta suvel.