Daily Mail raporteerib, et 28-aastane Lukaku, kes lahkus Chelseast 2014. aastal Evertoni ja sealt edasi Manchester Unitedisse ja Interisse, maandus kolmapäeva õhtul Biggin Hilli lennujaamas.

Esimese osa meditsiinilisest ülevaatusest läbis Lukaku juba esmaspäeval Milanos. Teisipäeval lendas ta edasi Nizzasse, et kohtuda Monacos oma agendi Federico Pastorelloga. Seda kinnitab ka Pastorello enda Instagrami leht, kus ta teatab, et on Lukakuga lepingut pikendanud 2023. aastani.

Esialgu pidi Lukaku koos agendiga Londonisse sõitma juba teisipäeval, kuid asjad on pisut veninud Interi püüdluste tõttu saada Lukaku asendajaks AS Romast Edin Džeko.

Sky Sportsi teatel on Lukaku leping nüüd Chelsea advokaatide käes ning kui paberid korda saavad, sõlmitakse Belgia koondislasega viieaastane kontraht, mis toob talle nädalas sisse 200 000 naela ehk 236 280 eurot.

Londoni Chelsea läbi aegade kalleimat mängijat võib Tallinnas mängimas näha juba 2. septembril, kui Belgia meile 2022. aasta MM-valiksarja raames külla tuleb.