Zelinski liitus Paide treeneripingiga käimasoleva hooaja alguses, kuid ajapikku selgus, et tema ja peatreener Vjatšeslav Zahovaiko nägemused ei lähe kokku.

„Nende nägemused jalgpallilises mõttes olid lihtsalt erinevad ja ei klappinud omavahel. See koostöö ei läinud loodetud moel käima,” selgitas Delfi Spordile Paide Linnameeskonna spordidirektor Gert Kams.

Kamsi sõnul sai töö käigus selgeks, et asjad sellisel kujul ei toimi. „See selgus protsessi käigus. Iga inimene vajab esmalt aega ja mingi aja möödudes saadakse teinekord aru, et asjad ei ole realiseerunud soovitud kujul. Istusime maha ja leidsime, et ei ole mõtet enam koostööd jätkata,” lisas Kams ning märkis, et üldine õhkkond on võistkonnas kindlasti hea. „Siit ei maksa mingit intriigi otsida. Jalgpallis on sellised protsessid tavalised.”

„Minu ja peatreener Zahovaiko jalgpallialased nägemused erinevad teatud kohtades teineteisest väga palju. Kui alguses oli lootus, et need on sarnasemad, siis ajapikku lõid need erinevused aina selgemalt välja. Meeskonna huve silmas pidades tuli selline otsus teha. Ma ei tahtnud rikkuda meeskonna head minekut ja sisekliimat. Mul oli targem kõrvale astuda,” lisas Zelinski omalt poolt.

Täpsemalt Zelinski nägemuste erinevust lahata ei soovinud. „Igaühel on oma põhimõtted ja meetodid, mida kasutatakse. Võetakse mingid asjad, mis on nö selgrooks ja sellest tulenevalt tehakse otsuseid. Meil olid seal erinevad nägemused. Meie erimeelsused olid puhtalt jalgpallilised ja täpsemad jutud jätame omavahele. Igapäevaelus oleme sõbrad edasi,” sõnas Zelinski.

Kuigi uudis Zelinski ja Paide koostöö lõppemisest on alles värske, siis endise koondislase sõnul soovib ta kindlasti jalgpalli juures jätkata.

Kamsi sõnul praegu Zelinski asemele uut inimest ei otsita ja hooaeg lõpetatakse ametis olevate treeneritega. Zahovaiko kõrval on abitreenerina töös Erki Kesküla, väravavahtide treenerina tegutseb Jüris Sahkur ning fitness treeneritena on ametis Andrei Veis ja Riina Riisik.