Turniiri auhinnafondi kogunes 5301 eurot, mida jagus viiele parimale. Esikoht tagas Aavale 2121 eurot, teiseks tulnud Marko Kolk teenis 1430 ning kolmanda koha saavutanud Uku Valner 800 eurot. Lisaks neile said preemiarahadest osa ka sel laupäeval mängitava EMV põhiturniiri finalist Allan Arjut ning nendel tiitlivõistlustel juba oma kuuenda Eesti meistritiitli võitnud Meelis Ahman.

Värske meister on tuntud väga mitmekülgse mängijana, kes valdab hästi kõiki Eestis ning mujal maailmas enimlevinud pokkeriformaate. 2008. aastal võitis Aava EMV põhiturniiri, 2009. aastal oli aga parim 7 Card Studis, 2011. aastal Triple Sevenis ning 2019. aastal esmakordselt ka 8-Game turniiriformaadis.

Kuigi pokkerimaailmas on aina enam domineerimas No Limit Holdem põhised mängud, on 8-Game meistritiitel spetsialistide seas jätkuvalt hinnas, seda eeskätt tavapärasest väiksema õnnefaktori tõttu. 8-Game koosneb nii ladumis- kui flopipõhisest mängudest, milleks on Limit 2-7 Triple Draw, Limit Holdem, Limit Omaha Hi/Lo, Razz, Limit Seven Card Stud, Limit Stud Hi/Lo, No Limit Holdem ja Pot Limit Omaha.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt läbiviidavad Eesti meistrivõistlused jätkusid teisipäeva õhtul alanud No Limit Holdem Progressive Bounty turniiriga, mille võitja selgub kolmapäeval mängitavas finaallauas. Kolmapäeval algab ka 150-eurose sisseostuga Pot Limit Omaha 6-max turniir, kus loodetakse selgitada tšempion ühe päevaga.

Alates 9. augustist pääsevad Olympic Park kasiinos toimuvatel tiitlivõistlustel osalema kõik vähemalt 21-aastased Eesti residendid, kes esitavad tõendi COVID-19 vastu vaktsineerimise või viiruse läbipõdemise kohta. Samuti on võimalik kohapealse kiirtesti sooritamine.