Veidemani profikarjäär algas juba 2008. aastal ja selle aja jooksul on ta mänginud lisaks Eesti klubidele ka Saksamaa kõrgliigas ning Itaalia esiliigas. Rain kandis viimati Stings Pallacanestro Mantova värve, kogudes Itaalia esiliigas 33,4 minutiga keskmiselt 10,3 puntki, 3,7 söötu ning 1,4 vaheltlõiget 16 mänguga. Veideman on valitud kahel korral VTB Ühisliiga parimaks eestlasest palluriks arvukate muude auhindade kõrval.

“Raini tunnen hästi juba ammusest ajast. Mängijana on Rain Eesti publikule ka juba tuntud mees, kelle klassi ei jää väljakul märkamata," olid treener Kristjan Evarti esimesed emotsioonid. "Kindlasti ootame temalt rünnakul teravust ja olukordade loomist nii endale kui teistele. Lisaks on tegu suurte kogemustega mehega, kes oma teadmistega aitab väljakul ka nooremaid mehi.”

Rain Veideman kommenteeris oma liitumist järgnevalt: ”KK Viimsi näol on tegemist ambitsioonika klubiga ning saavutasime kiiresti kokkuleppe. Ootan kõvasid lahinguid ja rahvast saali.”

Klubi tegevjuht ja partner Tanel Einaste lisas: “Kindlasti on tegu seni meie ühe suurima allkirjastamisega, sest mängija nagu Rain toob Viimsisse lisaks mänguoskustele hindamatu võitjakogemuse ning töökultuuri, mille suunas saab iga Viimsi noorkorvpallur alt üles vaadata. Kindlasti aitab Rain täita meie sportlike eesmärke nii, et ootame kõiki fänne saali!”

KK Viimsil on uueks hooajaks leping olemas ka Karl-Johan Lipsu, Rait-Riivo Laane ja Taavi Jurkatammega. Meeskonna peatreeneriks on Valdo Lips.