"Mul on väga hea meel siin olla. Te kõik teate, kuidas minu lahkumine Barcelonast toimus," vahendas Sky Sports Messi juttu. "See oli pärast pikki aastaid väga raske hetk."

"Nüüd olen aga siin ja väga õnnelik. Tahan kiiresti treeningutega alustada. Olen esimesest minutist saadik nautinud Pariisis olemist," jätkas argentiinlane. "PSG tegutses läbirääkimistel kiirelt ning kõik möödus üsna kergesti. Olukord polnud lihtne, aga nad said hästi hakkama."

Millal Messit PSG särgis mängus võib näha, ei osanud kuuel korral Ballon d'Ori võitnud mängija veel öelda. "Ma tulin alles puhkuselt ja kõik on veel väga uus. Võib-olla vajan veel omaette hooajaeelset ettevalmistust," arutles ta. "Kui tunnen, et kõik on hästi, siis olen valmis mängima."

Mängija lisas, et viimased päevad on olnud emotsionaalsed. "Kogu viimane nädal on olnud kummaline. Kõik on käinud raskelt ja kiiresti. Emotsionaalne nädal on olnud. Ma ei saa unustada, mida Barcelonas kogesin, aga olen väga õnnelik uue eluetapi üle," sõnas Messi.

Argentiinlane avaldas ühtlasi, et üleminekus mängisid rolli ka tema uued tiimikaaslased. "Angel Di Maria, Leoandro Paredes ja teised. Tunnen kõiki tiimikaaslasi tegelikult. Me olime varasemalt kontaktis olnud ja tegelikult Neymar aitas palju kaasa. Tal oli minu üleminekus tähtis roll," tunnistas Messi.

Messi sõlmis PSG-ga kahe hooaja pikkuse lepingu, mida on võimalik soovi korral veel aasta võrra pikendada. Argentiinlane hakkab mängima numbri all 30. Sama numbrit kandis ta aastaid tagasi ka Barcelonas debüteerides