Hill mängis väga tugevas Florida ülikoolis neli aastat, olles põhimängujuht ja viimasel 2016/2017 hooajal aitas meeskonna March Madnessil neljandasse ringi. Pärast ülikooli lõpetamist siirdus ta Ungari klubisse Alba Fehervar, kellega mängiti ka Kalev/Cramo vastu Meistrite liiga kvalifikatsioonis, kirjutab Pärnu Sadama meeskond sotsiaalmeedias.

Järgmised hooajad möödusid Küprosel, Saksamaal ja Poolas. Viimasel hooajal Saksamaa Pro A tippklubi Jena ridades olid tema näitajad 15 punkti ja 5.5 resultatiivsed söötu.

„Kasey on väga kiire ja atleetlik mängija, eelkõige väga hea läbimurdja ja osav picknroll olukordades. Kaitses hea kätetöö ja „nina” vaheltlõigetele. Otsisin mängijat, kes oleks kaitse murdja, looks olukordi teistele ja oleks raskel hetkel võimeline ka ise skoorima,” rääkis võistkonna peatreener Heiko Rannula.

Rannula lisas, et usutavasti pole Hill oma kogu potentsiaali veel Euroopas näidanud ja loodetavasti saab olema väga silmapaistev mängija kõikides liigades, kus Pärnu Sadam osaleb.