Omonia on eelmisel nädalal avakohtumise võitnud 1:0 ning Tallinnas asuti 43. minutil Andronikos Kakoulli tabamusest ka 1:0 juhtima. Teisel poolajal keeras Flora rünnakul aga hoogu juurde ning 48. minutil sai Rauno Sappinen kirja florakate esimese tabamuse selles seerias. 88. minutil lõi Sappinen ka teise värava ning kahe kohtumise koondtulemusena oli seis 2:2 viigis.

Kuna sel hooajal enam võõrsil löödud väravate reeglit ei kasutata, siis ootas ees lisaaeg. Lisaaeg tõi küll ohtlikke olukordi, kuid mitte väravaid. Flora lõpetas kohtumise ka vähemuses, kuna lisaaja esimesel üleminutil sai teise kollase kaardi Märten Kuusk.

Penaltiseerias lõid seitse esimest meest palli võrku, kuid seejärel eksis Flora poolelt Marco Lukka, kes lõi palli üle värava. Florakate õnneks lõi Omonia poolel Adam Lang järgmisena väravast mööda. Rauno Alliku tõi penaltiseerias veel tabloole seisu 4:4, kuid järgmises voorus lõi Omonia mängumees Hector Tuste sisse, kuid Sten Reinkorti löögi suutis Fabiano tõrjuda.

Omonia jõudis sellega Euroopa liiga play-off’i. Flora mängib aga Konverentsiliiga play-off’is. Florat ootab seal ees Iirimaa meeskond Shamrock Rovers või Albaania tiim Teuta. Avamängu võitis Rovers koduväljakul 1:0. Korduskohtumine peetakse eeloleval neljapäeval Albaanias.