8-palli formaadi veerandfinaalis oli Gnadeberg üle teisest Eesti noortekoondise liikmest Sander Kondist, kes saavutas viienda koha.

Poolfinaalis alistas Eesti parim noormängija 6:3 Saksamaa esindaja Dennis Laszkowski, kuid finaalis pidi Gnadeberg tunnistama Poola esindaja Dominik Jastrzabi ülekaalukat 6:0 paremust.

9-palli formaadi poolfinaalis kaotas Gnadeberg napilt 5:7 Poola esindajale Sambor Stachowiakile ning tulemuseks seega kolmas koht.

U19 vanuseklassis Eestit ainsana esindanud ning esmakordselt juunioride EM-il osalenud Gert Maimre võitis 9-palli formaadis pronksi, kui pidi poolfinaalis tunnistama Euroopa juunioride meistriks kroonitud valgevenelase Mikita Paluyan`i 8:2 paremust.

“Kolm medalit EM-ilt on suurepärane tulemus! Kui varasemast ajast on juunioride EM-ilt Eestile medaleid võitnud vaid Eesti hetke parimad piljardisportlased (Grabe, Mägi ja Rehepapp), siis nüüd lisandub nende nimede hulka ka Gnadeberg ja Maimre, millest on äärmiselt suur heameel! Loodetavasti julgustab see veelgi rohkem Eesti noori piljardispordiga tegelema,” ütles alaliidu esindaja Kristjan Kuusik.

“Tallinnas tegutsev Kalevi Piljardikool on koht. kuhu kõik noored piljardihuvilised on oodatud,” lisas Kuusik.

Sander Kondi parimaks tulemuseks jäi 5. koht 8-palli formaadis ning Illimar Ventseli parimaks tulemuseks 14.1 formaadi 9. koht.

Kokku osales juunioride EM-il kuus Eesti piljardisportlast. Lisaks nimetatud sportlastele esindasid Eestit ka Marten Kont ja Revo Maimre, kes olid turniiri ühed kõige nooremad mängijad.

Täiskasvanute EM toimub novembri lõpus Türgis. Koha Eesti koondises on endale taganud Denis Grabe, Mark Mägi ja Mihkel Rehepapp. Viimased kaks kohta selguvad 22. augustil, kui peetakse hooaja viimane OlyBet piljardi meistriliiga etapp.